PRÆSENTATION AF FORRETNINGEN

INTERIEUR & DESIGN

Et møbelhus med moderne, klassiske og eksklusive møbler, gardiner, tæpper, lamper, indretning, design og havemøbler på to inspirerende etager i Nordsjælland. Der er gratis og ubegrænset parkering lige bag forretningen, som ligger på hjørnet af Kongevejen og Hovedgaden i Birkerød.

Efter ialt 25 år med ansvar og siden som medejer af  møbelforretningen IC Interieur, på Kongevejen i Virum, så jeg muligheden i at åbne dette spændende interiør, møbel, og indretningshus for hele Nordsjælland, hvor jeg igen kunne fortsætte konceptet med at forene skandinavisk, moderne italiensk og etnisk møbelstil.

Forvent noget andet når du træder indenfor i møbelforretningen, vi sørger hele tiden for at udstilling og sortiment ændres efter årstider og tendenser, og vi giver dig også samtidig muligheden for selv at komme med ideer til specialopgaver omkring din nye boligindretning.

Ønsker du et smukt indrettet hjem eller virksomhed, kan du godt få brug for en hjælpende hånd, og hos Interieur & Design er der tilknyttet et profesionelt team af kvalitetsbevidste håndværkere og indretningsspecialister fra hele Sjælland, som kan bistå med totalindretning af din bolig eller virksomhed, syning af gardiner, renovering af gamle bevaringsværdige møbler eller ombetrækning af din gamle sofa med nye og spændende tekstiler.

Besøg møbelbutikken i de hyggelige omgivelser her i Birkerød, hvor vi har samlet spændende, moderne, klassiske og eksklusive møbler, moderne lamper, brugskunst, havemøbler, tæpper, lækre tekstiler fra de mest anerkendte leverandører over hele verden - såsom: Colefax & Fowler, Romo, Jab, Missoni Home og Designers Guild etc. Derudover har vi et stort udvalg i accessories/interiør/gaveideer i mange prisklasser, som vi håndplukker blandt de mest spændende producenter.

Vi vil løbende lave kampagner med eks. havemøbler på tilbud, udsalg på sofaér, lænestole, spiseborde, og lamper. Der vil også være skiftende udstillinger af kunst/kunstnere fra lokalområdet.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her på hjemmesiden, og bliv løbende informeret om vores kommende arrangementer samt møbeltilbud, nye møbler, indretning, accessories, gaveideer etc.

 

På gensyn til en hyggelig møbelsnak og boliginspiration her i det skønne Birkerød.

 

René Breck