RETROit Cobana sækkestol til haven

Design: SACKit

Kr. 2.595,-

Pris pr. stk. inkl. moms

Detaljer:

Mål: 96 x 80 x 70 cm
Materiale: 95% polyester, 5% bomuld, Fyld: EPS kugler (100% kemikaliefri. Ca. 300 liter pr. sækkestol)

Beskrivelse:

RETROit Cobana sækkestolen giver dig luksus og komfort både inde og ude. Brug den som havemøbel om sommeren og som lænestol i stuen om vinteren – RETROit Cobana kan det hele. Den perfekte loungestol til dig, der elsker dansk design kombineret med mange anvendelsesmuligheder.

Brug den både inde og ude! Du kan gøre RETROit Cobana til din favoritplads i solen, når vejret er godt. Når gråvejret igen melder sin ankomst, kan du flytte den ind foran brændeovnen og skabe det perfekte hyggehjørne. Brug den i stuen, på børneværelset, i haven og på terrassen - just MOVEit!

"Smid den udenfor"! Cobana-stoffet er vandafvisende, fordi det har en coating på indersiden, som sikrer, at vandet ikke kan trænge igennem. Stoffet er fremstillet i det 100% syntetiske Olefin-materiale, som ikke kan blive jordslået ved fugt. Derfor kan du trygt lade dit Cobana-produkt stå ude – også selvom det regner. Vi anbefaler dog, at du stiller det under halvtag ved kraftig regn, da vand kan trænge ind i ved syningerne – og vi ved alle at en våd stol ikke er ligeså lækker at sidde i.

  

 

Producent:


Praktisk Info:

  • Gratis indretningshjælp
  • Kontakt os på 4055 1275 for spørgsmål