INDRETNINGSHJÆLP SJÆLLAND

Ønsker du råd og vejledning til at få fornyet dit interiør? Eller mangler du inspiration til fornyelse i dit hjem eller din virksomhed? I så fald kan du altid få en hjælpende hånd hos Interieur & Design. Vi har hjulpet vores kunder på hele Sjælland med deres boligindretninger og køb af nye møbler gennem de seneste 25 år, og vi hjælper også gerne dig. 

Besøg de hyggelige omgivelser her i Birkerød i Nordsjælland, og lad os sammen tage en snak omkring netop den indretningshjælp Du har brug for. Vi har samlet spændende møbler, havemøbler, lamper, tæpper, tekstiler, puder, plaider,  gardiner, accessories og brugskunst fra de bedste producenter i hele verden.

"Jeg bruger tid på at lære mine kunder og deres behov at kende, fordi jeg mener, at det kræver god indsigt at opfylde andres boligdrømme. Dit hjem mister ikke personlighed, fordi du får hjælp af en professionel indretningskonsulent - tværtimod."

René Breck 

 

Ønsker du at modtage indretningshjælp i forbindelse med køb af nye møbler, tøv da ikke med at besøge os i forretningen i Birkerød/Nordsjælland, eller ring på telefon: 4055 1275