INDRETNINGSHJÆLP SJÆLLAND

Ønsker du råd og vejledning til at få fornyet dit interiør? Eller mangler du inspiration til fornyelse i dit hjem eller din virksomhed? Vi har hjulpet vore kunder på hele Sjælland med deres boligindretninger og køb af nye møbler gennem de seneste 25 år, og vi hjælper også gerne dig. 
 
Kontakt os helt uforpligtende, og lad os sammen tage en snak omkring netop den indretningshjælp Du har brug for. Vi har samlet spændende møbler, havemøbler, lamper, tæpper, tekstiler, puder, plaider,  gardiner, accessories og brugskunst fra de bedste producenter i hele verden.
 
"Jeg bruger tid på at lære mine kunder og deres behov at kende, fordi jeg mener, at det kræver god indsigt at opfylde andres boligdrømme. Dit hjem mister ikke personlighed, fordi du får hjælp af en professionel indretningskonsulent - tværtimod."
 
Indretningshjælp til virksomheder
Er din virksomhed indrettet så den fremstår i overensstemmelse med din virksomheds øvrige profil - sender den de rette signaler til dine kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere? 
 
Vi kan være behjælpelige med at lave konkrete indretningsløsninger der afspejler virksomhedens vision og koncept. Vi har et godt samarbejde med dygtige fagfolk fra relaterede brancher, dette muliggør totalindretninger, hvis det ønskes. 
 
 
René Breck

 

René
 

TELEFON: 4055 1275

 
Ring til os hvis du ønsker et uforpligtende besøg i forbindelse med indretning af dit hjem eller din virksomhed.
 
 
 

 

 

Har du brug for gratis indretningshjælp i forbindelse med køb af dine nye møbler, kan vi anbefale dig  at besøge  vores spændende møbelforretning på 2 etager i Birkerød. Her har vi muligheden vise dig eksempler og foreslag til indretninger, med alle de nyeste boligtendenser, møbler, belysning, tæpper etc. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon: 4055 1275, og lave en aftale omkring et møde, hvis det passer dig bedre at få besøg af en af vore dygtige indretnings konsulenter.