OMBETRÆKNING AF MØBLER  

Vi løser alle opgaver i forbindelse med ombetrækning af møbler og møbelpolstring - på traditionel vis såvel som moderne. Vores mål er at udføre et perfekt arbejde, efter dine ønsker og idéer - kombineret med vores egne erfaringer. Vi skræddersyer naturligvis efter netop dit møbel, så alt passer korrekt/perfekt.

For bedre at kunne fastsætte en pris, skal du vælge stof/tekstil, møblet skal måles op, og den "indvendige stand" på møblet skal vurderes. Der ligger ofte en renovering af møblet før selve ombetrækningen, da dette er nødvendigt for at få et pænt og holdbart resultat.

I forbindelse med polstring af møbler, udføres ligeledes møbelsnedkerarbejde. Det kunne f.eks. være antikke møbler, klassikere, stil møbler, rokoko stole, en sofa eller lignende. Interieur & Design arbejder sammen med professionelle og dygtige håndværkere i hele Nordsjælland, så vi er sikre på at levere en kvalitet på ompolstringer vi kan stå 100% inde for.

 

Ønsker du at bestille en ombetrækning eller polstring, at få et tilbud på møbelpolstring, tøv da ikke med at besøge os i forretningen eller kontakte os.  på telefon 4055 1275