Borde

Borde

Moderne og klassiske, runde eller firkantede borde i træ: Bøg, eg, kirsebær. Med massiv træplade, glasplade, marmorplade.

Stole

Stole

Stole et vanskeligt valg, for de skal passe til det specifikke individ! Vi fører et bredt udvalg i lænestole, spisestuestole, barstole, kontorstole samt skamler, i stof og læder, i moderne og klassisk stil.

test

Sofaer

Vi fører et af Nordsjællands største udvalg af moderne og klassiske sofaer. Vi fører sofaer i stof og læder, med og uden chaiselong, hjørnesofaer i den størrelse du ønsker, sovesofaer, samt modulopbyggede sofaer som kan tilpasses din stue.

Reoler & opbevaring

Reoler & opbevaring

Kom ind og se vores store udvalg i reoler/reolsystemer og opbevaringsmøbler i massivt træ, metal etc.

Musik & Hifimøbler

Musik & Hifimøbler

Musik & Hifi-møbler i moderne design med stor lyd, udført i lækre materialer, som elementer i boligens indretning

Skriveborde & konsoller

Skriveborde & konsoller

VI fører moderne, samt klassiske skriveborde og konsoller, i flere træsorter, metal, glas, samt mange forskellige designs. 

Entre møbler

Entre møbler

Vi fører moderne samt klassiske entremøbler, opbevaringsmøbler, skohylder, og knager i mange forskellige designs samt materialer - eks. træ, metal etc.

Havemøbler i Nordsjælland fra Interieur & Design

Havemøbler

Vi fører havemøbler, udemøbler, havestole, haveborde samt loungemøbler til haven i god kvalitet, fra alle de førende producenter: Cane-line, Rovergarden, Sika Design, Kircodan, Fast, Skovshoved Møbelfabrik etc.