VELKOMMEN TILBAGE...

Genåbning af forretningen efter Covid-19 nedlukning

Interieur & Design er nu åben igen. Vi vil gerne benytte åbningen til at sige velkommen tilbage til vore trofaste kunder over hele Nordsjælland, og fejre det med nedsatte priser på en række produkter. Da vi som alle andre møbelbutikker har haft lukket forretningen gennem en længere periode, står vi nu med et overskud af møbler vi sælger til nedsatte priser, så vi kan få gjort klar til nye varer. Du kan se et udvalg af vore møbler og lamper på tilbud her - udvalget vil løbende blive opdateret

 

Covid-19 forholdsregler

Vi har naturligvis stadigvæk både håndsprit og mundbind klar til jer i møbelforretningen, og tænker selvfølgelig på at reglerne omkring afstand mellem vore kunder overholdes. Ring gerne på telefon: 4055 1275 hvis du har yderligere spørgsmål til hvordan vi håndterer vore kunders sikkerhed under Covid-19. 

Mvh.

Interieur & Design

 

 

TILBUD PÅ HAVEMØBLER I NORDSJÆLLAND

Cane-line havemøbler kampagnetilbud

Hos Interieur & Design kører vi gennem foråret 2021 kampagne med tilbud på Cane-line havemøbler/udemøbler.

Cane-line er Dansk design med 30 års erfaring med havemøbler. Deres outdoor kollektion er designet og fremstillet med det formål at have en behagelig udendørs livsstil. Alle møblerne giver maksimal komfort og har minimal vedligeholdelse.

Du kan se vore tilbud på Cane-line havemøbler/udemøbler her.

Udover Cane-line fører vi et stort udvalg af andre havemøbler i bedste kvalitet, i naturflet, polyrattan, aluminium & træ, i moderne og klassisk design, fra de førende producenter som Houe, Sika Design, Fast Spa, Weishaupl og Skovshoved Møbelfabrik. Kom indenfor i vores forretning i Birkerød/Nordsjælland og se det store udvalg. Vi står gerne til rådighed med hjælp og vejledning når du skal vælge nye vedligeholdelsfrie havemøbler til haven, udestuen, altan eller terrassen.

Du kan se alle vore havemøbler/udemøbler her.

 

 

ET MODERNE MØBELHUS I NORDSJÆLLAND

Helt unik møbelforretning nær dig 

Interieur & Design er et anerkendt møbelhus i Birkerød/Nordsjælland med moderne, klassiske og eksklusive møbler, gardiner, tæpper, lamper, kontormøbler, indretning, design og havemøbler på to inspirerende etager. Vi fører møbler og indretning fra anerkendte leverandører som Wendelbo Møbler, Dk3, Secto Design, Linie Design, Cane-Line, Mater, Linie Design, Haslev Møbelfabrik, Flos, Colefax & Fowler, Romo, Northern Lighting, Missoni Home, Designers Guild med flere.

Du kan altid forvente noget anderledes, når du træder indenfor i møbelforretningen. Vi sørger nemlig hele tiden for, at udstillingerne og sortimentet ændres efter årstider og skiftende boligtendenser. Vi har løbende tilbuds-kampagner med havemøbler, sofaer, lænestole, spiseborde, og lamper etc. I møbelforretningen vil der være skiftende salgsudstillinger af kunst og kunstnere fra lokalområdet.

Går du med en idé om en specialindretning af din bolig, hjælper vi dig også gerne med at løse den - og dermed gøre din drøm til virkelighed.

 

Vi stiller vores ekspertise med boligindretning til rådighed

Efter i alt 25 år med ansvar og siden som medejer af møbelhuset IC Interieur på Kongevejen i Virum, så René Breck muligheden for at åbne dette spændende møbel- og indretningshus for hele Sjælland. Her fortsættes konceptet fra IC Interieur med at forene dansk/skandinavisk, moderne italiensk, og etnisk møbelstil samlet i en møbelforretning.

Ønsker du et smukt indrettet hjem eller virksomhed, kan du godt få brug for en hjælpende hånd. Hos Interieur & Design er der tilknyttet et professionelt team af kvalitetsbevidste håndværkere og indretningskyndige, som kan bistå med totalindretning af din bolig, kontor, virksomhed eller institution. Vi er behjælpelige med syning af gardiner på mål, renovering af gamle bevaringsværdige møbler eller ombetrækning af dine gamle møbler med nye og spændende tekstiler.

 

Velkommen indenfor hos Interieur & Design i Birkerød

Besøg møbelbutikken i de hyggelige omgivelser her i Birkerød hvor vi har samlet spændende, moderne designmøbler og klassiske stilmøbler sammen med lamper, tæpper, gardiner, tekstiler, brugskunst og havemøbler. Vi er en af Sjællands største forhandlere af eks. Wendelbo Møbler, et dansk møbelbrand der nyder stor succes både herhjemme, samt i udlandet. Derudover har vi et stort udvalg af accessories, interiør, brugskunst og gaveideer i mange prisklasser. Vores design til boligen er håndplukket ud fra de aktuelle boligtrends og kommer fra de mest spændende producenter og designere i Europa. Vi har bla. et stort udvalg i Italienske designer lamper. Lige nu er vores møbeludstilling fuld af gode gaveideer til boligen/hjemmet, se mere under kategorien Dekoration/gaveideer her.

Der er gratis og ubegrænset parkering lige bag møbelforretningen, som ligger centralt placeret på hjørnet af Kongevejen og Hovedgaden(gågaden) i Birkerød.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev nedenfor og bliv løbende informeret om vores kommende arrangementer samt møbeltilbud, nye møbler, indretning, accessories, gaveideer etc.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os eller besøge os i forretningen.

Telefon: 4055 1275

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig møbelsnak og boliginspiration her i det skønne Birkerød.