INTERIEUR & DESIGN - 10 ÅRS JUBILÆUM

Vi fejrer vores 10 års jubilæum med masser af gode tilbud

Interieur & Design fejrer 10 års jubilæum med masser af gode tilbud i jubilæumsåret. 10 dejlige år i Birkerød skal selvfølgelig fejres med manér. Vi vil løbende gennem året køre tilbud på møbler, lamper, tæpper, gardiner og design m.m. for at fejre jubilæet. Har du spørgsmål omkring vore aktuelle eller kommende tilbud, ring venligst på telefon: 4055 1275

SE AKTUELLE TILBUD HER

Mvh.

René Breck, indehaver

 

 

TILBUD PÅ BAMSESTOL

Skipperfurniture Bamsestol. BAMSE - en lænestol med historie...

Modellen blev udviklet i 50’erne af Svend Skipper og sat i produktion igen i 2011. Et design, der aldrig bliver uaktuelt. Som tilvalg tilbydes en nakkepude, ligesom der findes en matchende fodskammel.

Mål: Bredde = 81 cm. højde = 100 cm. dybde = 87 cm. siddehøjde = 44 cm.
Materialer: Eg ubehandlet, sæbe, olieret, lakeret. Teak/valnød lakeret

Beskrivelse:
En komfortabel, overpolstret stol med bløde linjer. Ryggen har lodrette inddelinger og en bekvem lændestøtte. Ryggen har lodrette syninger (piber) med god, stabil støtte, og sædepuden har god siddekomfort. Der følger løse armskånere med i samme stof. Som tilvalg tilbydes en nakkepude, ligesom der findes en matchende fodskammel. Modellen er udviklet i 1950’erne af Svend Skipper og sættes i produktion igen i 2011, hvor ny interesse for stoletypen opstår.

SE MERE HER

 

 

 

ET MODERNE MØBELHUS I NORDSJÆLLAND

Helt unik møbelforretning nær dig 

Interieur & Design er et anerkendt møbelhus i Birkerød/Nordsjælland med moderne, klassiske og eksklusive møbler, gardiner, tæpper, lamper, kontormøbler, indretning, design og havemøbler på to inspirerende etager. Vi fører møbler og indretning fra anerkendte leverandører som Wendelbo Møbler, Dk3, Secto Design, Linie Design, Cane-Line, Mater, Linie Design, Haslev Møbelfabrik, Flos, Colefax & Fowler, Romo, Northern Lighting, Missoni Home, Designers Guild med flere.

Du kan altid forvente noget anderledes, når du træder indenfor i møbelforretningen. Vi sørger nemlig hele tiden for, at udstillingerne og sortimentet ændres efter årstider og skiftende boligtendenser. Vi har løbende tilbuds-kampagner med havemøbler, sofaer, lænestole, spiseborde, og lamper etc. I møbelforretningen vil der være skiftende salgsudstillinger af kunst og kunstnere fra lokalområdet.

Går du med en idé om en specialindretning af din bolig, hjælper vi dig også gerne med at løse den - og dermed gøre din drøm til virkelighed.

 

Vi stiller vores ekspertise med boligindretning til rådighed

Efter i alt 25 år med ansvar og siden som medejer af møbelhuset IC Interieur på Kongevejen i Virum, så René Breck muligheden for at åbne dette spændende møbel- og indretningshus for hele Sjælland. Her fortsættes konceptet fra IC Interieur med at forene dansk/skandinavisk, moderne italiensk, og etnisk møbelstil samlet i en møbelforretning.

Ønsker du et smukt indrettet hjem eller virksomhed, kan du godt få brug for en hjælpende hånd. Hos Interieur & Design er der tilknyttet et professionelt team af kvalitetsbevidste håndværkere og indretningskyndige, som kan bistå med totalindretning af din bolig, kontor, virksomhed eller institution. Vi er behjælpelige med syning af gardiner på mål, renovering af gamle bevaringsværdige møbler eller ombetrækning af dine gamle møbler med nye og spændende tekstiler.

 

Velkommen indenfor hos Interieur & Design i Birkerød

Besøg møbelbutikken i de hyggelige omgivelser her i Birkerød hvor vi har samlet spændende, moderne designmøbler og klassiske stilmøbler sammen med lamper, tæpper, gardiner, tekstiler, brugskunst og havemøbler. Vi er en af Sjællands største forhandlere af eks. Wendelbo Møbler, et dansk møbelbrand der nyder stor succes både herhjemme, samt i udlandet. Derudover har vi et stort udvalg af accessories, interiør, brugskunst og gaveideer i mange prisklasser. Vores design til boligen er håndplukket ud fra de aktuelle boligtrends og kommer fra de mest spændende producenter og designere i Europa. Vi har bla. et stort udvalg i Italienske designer lamper. Lige nu er vores møbeludstilling fuld af gode gaveideer til boligen/hjemmet, se mere under kategorien Dekoration/gaveideer her.

Der er gratis og ubegrænset parkering lige bag møbelforretningen, som ligger centralt placeret på hjørnet af Kongevejen og Hovedgaden(gågaden) i Birkerød.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev nedenfor og bliv løbende informeret om vores kommende arrangementer samt møbeltilbud, nye møbler, indretning, accessories, gaveideer etc.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os eller besøge os i forretningen.

Telefon: 4055 1275

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig møbelsnak og boliginspiration her i det skønne Birkerød.