VIA Copenhagen kampagne

Kampagne/tilbud med 20% rabat på møbler fra VIA Copenhagen i perioden 11. sep. - 23. sep. 2023 - masser af lækre møbler: Kommoder, sofaborde, sideborde, spiseborde, skænke, barstole, skamler. VIA Copenhagen designer og fremstiller danske snedkermøbler på eget værksted med stort fokus på bæredygtighed. Se et udvalg af vore VIA Copenhagen møbler på tilbud: her.

 

 

 

 

MØBLER PÅ UDSALG NORDSJÆLLAND

Hos Interieur & Design i Birkerød afholder vi lige nu et stort møbeludsalg for hele Nordsjælland. Vi sælger bla. udstillingsmøbler, udgåede møbler samt "second-hand" møbler med store rabatter. Vi skal have gjort plads på vores lager, og sælger derfor moderne og klassiske møbler, tæpper, puder, lamper og lysekroner, spejle samt boligtilbehør fra anerkendte designere og producenter til stærkt nedsatte priser. Kom forbi vores forretning, eller giv os et ring på: 4055 1275, hvis du har spørgsmål til konkrete møbler vi har på tilbud. Se også et udvalg af vore "udsalgsmøbler" her.

 

 

 

 

TILBUD PÅ SKIPPER BAMSESTOL

Skipperfurniture Bamsestol. BAMSE - en fantastisk lænestol med en lang historie...

Modellen er udviklet i 1950’erne af Svend Skipper og sættes i produktion igen i 2011, hvor ny interesse for stoletypen opstår. Svend Skippers Bamsestol er en komfortabel overpolstret stol med bløde linjer i et klassisk design, der gør at den er smuk at se på fra alle vinkler, dette er lænestolen der gives i arv fra generation til generation. Ryggen har lodrette inddelinger, og lodrette syninger (piber) der giver god stabil støtte og en meget bekvem lændestøtte. Sædepuden har god siddekomfort. Der følger løse armskånere med i samme stof. Som tilvalg tilbydes en nakkepude, ligesom der findes en matchende fodskammel.

Mål: Bredde = 81 cm. højde = 100 cm. dybde = 87 cm. siddehøjde = 44 cm.
Materialer: Eg ubehandlet, sæbe, olieret, lakeret. Teak/valnød lakeret
Stof: Gabriel Mood, Gabriel Cura eller Kvadrat Hallingdal

Kom ind i forretningen op oplev denne fine lænestol på udsalg, der tilhører "familien" af klassiske øreklapstole i dansk design. Lænestolen findes i forskellige kombinationer af farver, stoffer, og træsorter.

Se mere her.

 

 

ET MODERNE MØBELHUS I NORDSJÆLLAND

Helt unik møbelforretning nær dig 

Interieur & Design er et anerkendt møbelhus i Birkerød/Nordsjælland med moderne, klassiske og eksklusive møbler, gardiner, tæpper, lamper, kontormøbler, indretning, design og havemøbler på to inspirerende etager. Vi fører møbler og indretning fra anerkendte leverandører som Wendelbo Møbler, Dk3, Secto Design, Linie Design, Cane-Line, Mater, Linie Design, Haslev Møbelfabrik, Flos, Colefax & Fowler, Romo, Northern Lighting, Missoni Home, Designers Guild med flere.

Du kan altid forvente noget anderledes, når du træder indenfor i møbelforretningen. Vi sørger nemlig hele tiden for, at udstillingerne og sortimentet ændres efter årstider og skiftende boligtendenser. Vi har løbende tilbuds-kampagner med havemøbler, sofaer, lænestole, spiseborde, og lamper etc. I møbelforretningen vil der være skiftende salgsudstillinger af kunst og kunstnere fra lokalområdet.

Går du med en idé om en specialindretning af din bolig, hjælper vi dig også gerne med at løse den - og dermed gøre din drøm til virkelighed.

 

Vi stiller vores ekspertise med boligindretning til rådighed

Efter i alt 25 år med ansvar og siden som medejer af møbelhuset IC Interieur på Kongevejen i Virum, så René Breck muligheden for at åbne dette spændende møbel- og indretningshus for hele Sjælland. Her fortsættes konceptet fra IC Interieur med at forene dansk/skandinavisk, moderne italiensk, og etnisk møbelstil samlet i en møbelforretning.

Ønsker du et smukt indrettet hjem eller virksomhed, kan du godt få brug for en hjælpende hånd. Hos Interieur & Design er der tilknyttet et professionelt team af kvalitetsbevidste håndværkere og indretningskyndige, som kan bistå med totalindretning af din bolig, kontor, virksomhed eller institution. Vi er behjælpelige med syning af gardiner på mål, renovering af gamle bevaringsværdige møbler eller ombetrækning af dine gamle møbler med nye og spændende tekstiler.

 

Velkommen indenfor hos Interieur & Design i Birkerød

Besøg møbelbutikken i de hyggelige omgivelser her i Birkerød hvor vi har samlet spændende, moderne designmøbler og klassiske stilmøbler sammen med lamper, tæpper, gardiner, tekstiler, brugskunst og havemøbler. Vi er en af Sjællands største forhandlere af eks. Wendelbo Møbler, et dansk møbelbrand der nyder stor succes både herhjemme, samt i udlandet. Derudover har vi et stort udvalg af accessories, interiør, brugskunst og gaveideer i mange prisklasser. Vores design til boligen er håndplukket ud fra de aktuelle boligtrends og kommer fra de mest spændende producenter og designere i Europa. Vi har bla. et stort udvalg i Italienske designer lamper. Lige nu er vores møbeludstilling fuld af gode gaveideer til boligen/hjemmet, se mere under kategorien Dekoration/gaveideer her.

Der er gratis og ubegrænset parkering lige bag møbelforretningen, som ligger centralt placeret på hjørnet af Kongevejen og Hovedgaden(gågaden) i Birkerød.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev nedenfor og bliv løbende informeret om vores kommende arrangementer samt møbeltilbud, nye møbler, indretning, accessories, gaveideer etc.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os eller besøge os i forretningen.

Telefon: 4055 1275

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig møbelsnak og boliginspiration her i det skønne Birkerød.