SE VIDEO HER 

PRÆSENTATION AF FORRETNINGEN

ET MODERNE MØBELHUS I NORDSJÆLLAND

Helt unik møbelforretning nær dig 

Interieur & Design er et møbelhus i Birkerød/Nordsjælland, med moderne, klassiske og eksklusive møbler, gardiner, tæpper, lamper, indretning, design og havemøbler på to inspirerende etager. Vi fører produkter/indretning fra de mest anerkendte leverandører fra hele verden, eks. Wendelbo Møbler, Dk3, Secto Design, Linie Design, Cane-Line, Colefax & Fowler, Romo, Jab, Missoni Home, Designers Guild med flere.

Du kan altid forvente noget anderledes, når du træder indenfor i møbelforretningen. Vi sørger nemlig hele tiden for, at udstillingerne og sortimentet ændres efter årstider og tendenser, og vi giver dig også muligheden for selv at komme med ideer til specialopgaver til din nye boligindretning.

Vi vil løbende lave kampagner med havemøbler på tilbud, tilbud på sofaer, lænestole, spiseborde, og lamper etc. Derudover vil der også være skiftende salgs-udstillinger af kunst og kunstnere fra lokalområdet.

 

Vi stiller vores ekspertise til rådighed

Efter i alt 25 år med ansvar, og siden som medejer af møbelhuset IC Interieur på Kongevejen i Virum, så René Breck muligheden for at åbne dette spændende interiør-, møbel-, og indretningshus for hele Nordsjælland. Her fortsættes konceptet fra IC Interieur, med at forene dansk/skandinavisk, moderne italiensk, og etnisk møbelstil.

Ønsker du et smukt indrettet hjem eller virksomhed, kan du godt få brug for en hjælpende hånd. Hos Interieur & Design er der tilknyttet et professionelt team af kvalitetsbevidste håndværkere og indretningsspecialister fra hele Sjælland, som kan bistå med totalindretning af din bolig eller virksomhed, syning af gardiner, renovering af gamle bevaringsværdige møbler eller ombetrækning af dine gamle møbler, med nye og spændende tekstiler.

 

Velkommen indenfor hos Interieur og Design i Birkerød

Besøg møbelbutikken i de hyggelige omgivelser her i Birkerød, hvor vi har samlet spændende, moderne designmøbler, klassiske stilmøbler og, lamper, brugskunst, havemøbler, tæpper, gardiner og tekstiler. Vi en af Sjællands største forhandlere af Wendelbo Møbler. Derudover har vi et stort udvalg af accessories, interiør, brugskunst og gaveideer i mange prisklasser, som vi håndplukker fra de mest spændende producenter.

Der er gratis og ubegrænset parkering lige bag møbelforretningen, som ligger på hjørnet af Kongevejen og Hovedgaden i Birkerød.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev nedenfor og bliv løbende informeret om vores kommende arrangementer samt møbeltilbud, nye møbler, indretning, accessories, gaveideer etc.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os eller besøge os i forretningen.

Telefon: 4055 1275

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig møbelsnak og boliginspiration her i det skønne Birkerød.